Bestyrelsen
Peter Elmsted Dreier
Præsentation

Formand

Som formand for Herlev Dykkerklub Jernlungerne er det min opgave at bevare overblikket over alle klubbens aktiviteter, både hos medlemmerne, men også hos bestyrelsesmedlemmerne. Vi er en klub med mange aktiviteter og derfor er det dejligt for mig som formand at have de strategiansvarlige i bestyrelsen, som hver især har styr på deres område.
Mit mål som formand er at flere af klubbens medlemmer vil deltage i flere aktiviteter og benytte sig af klubbens muligheder.

Hvis du har idéer eller holdninger du ønsker at drøfte er du velkommen til at skrive eller tage fat i mig en aften/dag i klubben.
Se hele beskrivelsen
Lisa Svensen
Præsentation

Kasserer

Som kasserer for Herlev Dykkerklub Jernlungerne er min opgave at holde styr på klubbens økonomi. Det gælder lige den daglige bogføring, opkrævning af kontingenter, afregning af udlæg, have overblik over økonomiske konsekvenser til udarbejdelse af årsregnskab.
 
Og så gør jeg hvad jeg kan,for at sikre,at klubbens medlemmerne får mest muligt for deres kontingent.
Se hele beskrivelsen
Jan Ivar Pinndal
Præsentation

Strategisk ansvarlig for PR & Kommunikation

Den primære opgave er at sikre kommunikatio­nen – herunder www.jernlungerne.dk og Den Glade Haj – til medlemmerne. Endvidere at sørge for tiltag til øgning af det almene kendskab til Herlev Dykkerklub Jernlungerne.
Se hele beskrivelsen
Jonas Lykke Pinndal
Præsentation

Strategisk ansvarlig for Sikkerhed

Som valgt til det strategiske område "sikkerhed" er det min primære opgave at sætte fokus på sikkerheden i forbindelse med dykning i Herlev Dykkerklub Jernlungerne. Dette indebærer beslutninger omkring måden hvorpå vi dykker, men også udstyr og materiel.
Den sikkerhedsansvarlige har en fast plads til Jernlungernes Dykker-Tekniske Udvalg (DTU).
Se hele beskrivelsen
Kim Ryder Jensen
Præsentation

Strategisk ansvarlig for Uddannelse

Som valgt til det strategiske område "uddannelse" er det min primære opgave at organisere al uddannelse i Herlev Dykkerklub Jernlungerne. Til at gøre dette har jeg en masse dygtige instruktører, der kan løfte opgaverne på de forskellige områder. Disse instruktører skal også videreudvikles og understøttes i deres uddannelsesarbejde.
Den uddannelsesansvarlige har en fast plads til Jernlungernes Dykker-Tekniske Udvalg (DTU).
 
Kontakt på MAIL
Se hele beskrivelsen
Preben Tornø Fussing
Præsentation

Strategisk ansvarlig for Sport & Træning

Er uddannet elektriker, men arbejder med det meste indenfor håndværkerbranchen - aktuelt i et firma der hedder Conzept Aps.
 
Mine interesser udover dykning og fridykning er løb og styrketræning og yoga. Jeg er certificeret Padi Advanced Open Water, og har derudover taget Rescue Diver. Nu er jeg i gang med at uddanne mig CMAS 2 i klubregi.
 
Mit ansvarsområde i bestyrelsen er Sport & Træning hvilket betyder, at jeg har til opgave at udvikle og stimulere mulighederne for at dyrke undervandssport samt dyrke træning i øvrigt i Herlev Dykkerklub Jernlungerne.
 
Kontakt på MAIL 
Se hele beskrivelsen
Rick Carsten Rindalsholt
Præsentation

Strategisk ansvarlig for Klubhus

Ansvarsområde i bestyrelsen er klubhus herunder nyanskaffelser, renovering, alm. drift & rengøring. Helt overordnet at drive det klubhus, som er udgangspunktet for alle aktiviteter i Herlev Dykkerklub Jernlungerne.
Se hele beskrivelsen
Tobias Pinndal
Præsentation

Strategisk ansvarlig for Aktivitet & Fællesskab

Som ansvarlig for aktivitet og fællesskab i Herlev Dykkerklub Jernlungerne er min opgave at holde gang i klubben og have mange events i kalenderen.
 
For at holde gang i den, får jeg heldigvis en masse hjælp fra klubbens mange medlemmer der alle brænder for at lave en masse forskellige, men fælles aktiviteter. Så hvis du har en idé skal du bare oprette eventet eller skrive en besked til mig, jeg vil med glæde hjælpe.
Se hele beskrivelsen

Kalender

Nyheder

Forum

Herlev Dykkerklub Jernlungerne - Borgerdiget 109 - 2730 Herlev